Matkurser ONLINE

by Nathalie
Matkurser ONLINE

Vegetarisk vardagsmat ONLINE – våren 2021

Delta i matlagningskurs online, hemma i ditt eget kök! Tillsammans lagar vi tre vegetariska, glutenfria och naturligt sötade rätter som passar hela familjen. Du deltar i ditt eget välbekanta kök via bärbar dator, surfplatta eller smarttelefon. Innan kursstart får du en inköpslista samt övriga instruktioner per e-post eller sms. En länk till mötesverktyget Zoom sänds till dig. Det enda du behöver göra är att klicka på länken då kursen startar och så kan du se och höra läraren online i din skärm. Nathalie ger instruktioner och kommunicerar med dig och de andra i gruppen. Du handlar varorna som behövs inför kursen.

OBS. Vi lagar samma recept på alla vårens online-kurser. Men recepten är helt nya för dig som deltog i höstens matkurser med Nathalie!

Jakobstads Arbis:

Vegetarisk vardagsmat ONLINE A ons 10.3.2021 kl. 17-18.30
Vegetarisk vardagsmat ONLINE B må 15.3.2021 kl. 17-18.30

Närpes Vuxeninstitut:

Vegetarisk vardagsmat ONLINE to 11.3.2021 kl. 17-18.30

Anmäl dig genom att trycka på kursnamnet!

Respons från deltagare:

Det var ett superbra koncept med matkurs online, mycket enkelt att följa med och behändigt att få vara i eget kök. Bra att få recepten och inköpslistan någon dag på förhand, och bra att det inte innehöll så många ”konstiga” ingredienser. Det kan ju snabbt bli dyrt om det är en massa som man kanske inte vanligtvis har hemma

Det här var första gången jag deltog i en matkurs online, och konceptet var väldigt lyckat. Som kursdeltagare fick jag i god tid recepten med tydliga instruktioner om vilka ingredienser och tillbehör som behövs. Nathalie var lugn, pedagogisk och tydlig när hon guidade oss genom receptens olika moment. Som deltagare kunde man lätt hänga med och de gick bra att ställa frågor till Nathalie medan vi tillagade vår mat. På lite över en timme gjorde vi tre rätter utan brådska eller stress. Efter avslutad kurs kunde man sätta sig ner och njuta av en galet god middag som man tillagat tillsammans med ett gäng likasinnade men hemma i det egna köket – perfekt!

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Godkänn Läs mera