Matfotografering och bildredigering 26.9 & 28.9

by Nathalie
Matfotografering och bildredigering 26.9 & 28.9


Under två kurstillfällen får du lära dig mera om matfotografering och bildredigering!

Vid det första tillfället träffas vi live vid Villa Rosenlunden i Jakobstad och går igenom tips och trix kring matfotografering och styling. Därefter fortsätter vi med matfotoworkshop och dagen avslutas med lunch och genomgång. Du får gärna fotografera med systemkamera, men telefon går också bra. Vi går igenom grunderna i kamerans inställningar för matfotografering.

Det andra tillfället sker online via mötesverktyget Zoom. Där lär vi oss om bildredigering i programmet Adobe Lightroom och redigerar bilderna vi fotade under workshopen. Du deltar hemma från din egen dator och jag föreläser och ger instruktioner via skärm. Instruktioner angående Zoom och Lightroom får du innan kursstart.

Kursen passar dig som vill lära dig mera om matfotografering och bildredigering, du kan vara nybörjare eller mera erfaren fotograf. Är du företagare inom livsmedelsbranschen och har egna produkter du vill fotografera kan du gärna ta med dem.

Tidpunkter:
LIVE lördag 26.9 kl. 10-14, Villa Rosenlunden, Rosenlundsgatan 3A, Jakobstad
ONLINE måndag 28.9 kl. 18-20, hemma hos dig
Sista anmälningsdag: tis 22.9
Pris: 70€ (i priset ingår teori & workshop live, onlinekurs, kursmaterial i PDF-format och hälsosam lunch) 

I samarbete med Jakobstads Arbis

Anmäl dig här!


Feedback från tidigare deltagare:

Jag blev inspirerad att efterarbeta bilderna mer när du visade före- och efterbilder. Jag lärde mig jättemycket om ljussättning! Det var jättebra upplägg med fotografering, teori och mat varvat. Tack!

Tack för alla tips, de var jätteintressanta, nödvändiga och helt nya för mig. Så skönt att få använda rekvisita som du hade med. Man kunde ha hållit på hur länge som helst med fotandet!

Väldigt trevligt upplägg och passlig gruppstorlek. Bra med praktiska övningar i fotandet. Kommer gärna på fortsättnigskurs! 

Jag lärde mig mycket om bildkomposition med djup och tomrum samt om att använda skuggor och kontraster. Tack för en superbra kurs!

 

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Godkänn Läs mera