Juliga receptvideor med tomater och gurkor från Närpes Grönsaker

by Nathalie
Färskostbollar med #snäxi -tomater.

Småplock med tomat och gurka på julbordet eller till nyårsfesten? Ja, varför inte! Under hösten jobbade jag med ett av mina största kundprojekt hittills när det kommer till recept- och innehållsproduktion. Jag fick nämligen i uppdrag av Närpes Grönsaker att ta fram snabba och fräscha recept på småplock inför jul och nyår.

Dunne och #snäxi -tomaterna har länge varit mina favoriter på tomatfronten, och att få utveckla recept där de hade huvudrollerna var verkligen superkul. Man kan göra så mycket kul och annorlunda med något så enkelt som tomater och gurkbitar, det behöver inte bara vara det samma vanliga. Recept på färskostbollar med olika toppings, tomat och gurk ”cake pops” och små gurkbites blev sedan slutresultatet som jag visualiserade i både video- och bildformat. 

Att få jobba med en så stor kund som Närpes Grönsaker var helt klart ett drömprojekt. Nervöst och pirrigt, ja. Men framför allt väldigt givande och lärorikt. Det känns som att jag mer och mer börjar få sådana jobb jag länge drömt om, så det ska bli spännande att se vad 2019 för med sig. 

Men ja, tillbaka till tomaterna och gurkorna. Vill du ha något lite speciellt till uppesittarkvällen, julbordet eller nyårsfesten ska du kolla in recepten på Närpes Grönsakers hemsida. Eller så tittar du bara på videorna!

HÄR hittar du alla recepten i skriftlig format.

Cake pops med Dunne tomater. 
Gurkbites med hummus!
Gurk cake pops.

Inlägget är ej sponsrat. Just so you know 🙂

Du kanske också gillar

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Godkänn Läs mera