Jobba med mig

by Nathalie
Jobba med mig

Hejsan! Skulle du vara intresserad av att jobba tillsammans med mig?

Nathalie Aurén heter jag, jag är en finlandssvensk soloprenör som brinner för att skapa. Jag är utbildad grafisk designer och driver mitt eget kreativa företag sedan 2012. I dag jobbar jag som matkreatör, matfotograf och grafisk designer. Jag bor i Jakobstad, men jobbar med kunder i hela Svenskfinland. Mat och välmående är min största passion och jag jobbar gärna med företag som på något sätt är verksamma inom mat- och/eller hälsobranschen.

Läs om vilka tjänster jag erbjuder och tveka inte att kontakta mig ifall du får en känsla av att vi skulle vara ett bra team!

HÄR hittar du min portfolio.

Matfotografering & innehållsproduktion – Jag hjälper företag att skapa nytt och tilltalande marknadsföringsmaterial

Har kvaliteten på innehållet som delas på internet och sociala medier någon betydelse? Absolut. En bild säger mera än tusen ord, och vi äter alltid med ögonen först. Som konsumenter blir vi mer och mer kräsna, och det är hur lätt som helst att scrolla förbi bilder och inlägg som inte väcker något intresse. Därför är det nu viktigare än någonsin att skapa intressant, lockande och framför allt autentiskt innehåll som sticker ur mängden och höjer värdet på hela verksamheten.

Jag hjälper företag verksamma i matbranschen (restauranger, caféer, producenter, varumärken) att skapa innehåll i form av foto, video och text. Det kan till exempel vara:

° nya bilder till en webbsida
° innehåll till ny broschyr eller andra trycksaker
° text och bildserier till sociala medier
° korta receptvideor till webbsida och/eller sociala medier

Ta kontakt så skräddarsyr vi ett paket som passar era behov!

.. och eftersom jag också jobbar med grafisk design kan jag även hjälpa till med design av exempelvis logotyper, olika slags trycksaker eller till och med hela webbsidor. Ta en titt på min portfolio HÄR!

Receptutveckling – Glad, enkel och hälsosam mat som gör gott för både kropp och själ

Att laga mat och baka är min stora passion, och jag vill göra allt jag kan för att inspirera andra till en mera hälsosam och hållbar livsstil. Jag skapar hälsosamma recept som är gluten- och sockerfria och ofta också vegetariska och mjölkfria. Kreativt och nytänkande, och samtidigt gott och enkelt.

Jag jobbar med tidningar, varumärken och andra typer av företag och organisationer verksamma i matbranschen. Recepten kan utvecklas på basen av en eller flera av företagets produkter, enligt ett visst tema eller för en specifik målgrupp. Alla recept levereras tillsammans med högklassiga bilder och/eller receptvideor.

Exempel på recept jag skapat hittar du i min portfolio

Bloggsamarbeten – Vill du synas på Flow Kitchen?

Som micro influencer samarbetar jag mer än gärna med små och stora företag och organisationer! Detta sker i form av sponsrade blogginlägg och/eller inlägg på Instagram. Det är viktigt för mig att samarbeta med företag som delar samma värderingar som jag, och att det de gör och förespråkar också går i linje med mitt varumärke. Allting jag skriver om på bloggen och Instagram gör jag direkt från hjärtat, och detta är minst lika viktigt vid alla former av samarbeten eftersom jag vill kunna stå bakom det jag skriver om till 110%.

När och varför kan ett bloggsamarbete vara en lyckad satsning? 

° vid lansering av en ny produkt, en ny tjänst eller ett helt nytt företag
° inför säsongsstart inom en viss bransch
° för att nå ut till en ny och bredare publik
° en annorlunda form av marknadsföring som ofta känns så mycket ärligare än en traditionell annons i en tidning

Bloggsamarbeten:
Stall Falisa – så mycket mera än bara ridning
Naturlig och ekologisk hudvård från Rosenserien
Glutenfria produkter från GlutFood.com

Kurser – hälsosam matlagning och matfotografering

Jag håller kurser inom både matlagning och matfotografering. På mina matlagningskurser lagar vi vegetariska, glutenfria och naturligt sötade recept under en kväll och dukar sedan upp till en härlig buffé. Jag har hållit omtyckta matkurser runt om i Österbotten sedan 2017.

Mina matfotograferingskurser inleds med en föreläsning om matfotografering och styling där jag delar med mig mina bästa tips för att lyckas med en matbild. Sedan fortsätter vi med workshop där deltagarna får tillämpa sina nya kunskaper i praktiken. Jag håller matfotokurser för både företagare inom livsmedelsbranschen och privatpersoner. 

Samarbetspartners jag har jobbat med under åren:

° Jakobstads Arbis
° YA
° Yrkeshögskolan Novia
° Nykarleby Arbis
° Kronoby MI
° Närpes Vuxeninstitut
° Malax Korsnäs MI
° Folkhälsan i Terjärv 

Känner du att vi kunde vara en bra match? Ta kontakt så funderar vi vidare! Skriv ditt meddelande i formuläret under bilden eller kontakta mig direkt på:

info@flowkitchen.fi
+358 (0)40 8237553

// Nathalie Aurén
matkreatör, matfotograf & grafisk designer

Porträttbilder: Emilia Kavilo
Matbilder: Nathalie Aurén

    Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Godkänn Läs mera