Gratis e-bok: Flow Kitchen’s bästa

by Nathalie

Vill du ha bloggens alla bästa recept på samma ställe? Då ska du se hit, för nu har jag äntligen sammanställt mina 40 bästa recept i en liten e-bok!

Jag har länge tänkt att jag ska göra en e-bok, jag började på redan i vintras och nu äntligen är den klar. Min första e-bok! Jag älskar ju böcker, och drömmer om att ge ut en ny kokbok nångång framöver. En riktig bok med hårda pärmar, massor med vackra bilder, fräscha recept och fint papper. Det här fick vara som ett litet för-projekt, ett sätt att samla det jag redan gjort och ge ett litet smakprov på hur min(a) kommande böcker kanske skulle se ut. Och såklart för att göra det lättare för den som gärna har alla recept på samma ställe.

E-boken ”Flow Kitchen’s bästa” innehåller 40 st vegetariska recept utan gluten och vitt socker. Många av dem är även mjölkfria och en stor del också helt veganska.

I samma veva har jag också fixat en e-postlista, wohoo! Också något som jag länge tänkt göra. Tanken är att jag ska skicka ut ett mejl en gång i månaden med lite personligare innehåll om sådant som rör bloggen, personlig utveckling och företagande. Exklusivt innehåll som bara ni som beställer får tillgång till. Hoppas du vill vara med! ♡

Hur gör du då för att vara med i e-postlistan och få e-boken?

Du skriver in ditt namn och din e-postadress i formuläret här under och blir prenumerant på mitt månadsbrev Flow Kitchen letters. Innan du kan ladda ner boken får du ett mejl där du ska bekräfta din prenumeration. Om du inte får något mejl i din inkorg ska du ta en titt i skräpkorgen, ibland villar mejlet bort sig dit. När du bekräftat din beställning får du tillgång till en länk där du kan ladda ner e-boken. Så nu är det bara att signa up! 🙂

Prenumerera på mitt månadsbrev och ladda ner e-boken Flow Kitchen's bästa helt gratis!

Tusen tack till dig som vill vara med!
Kram Nathalie

Du får jättegärna trycka på hjärtat under inlägget om du gillar det du läser! Det hjälper mig att få en bättre inblick i vilka typer av inlägg du som läsare gillar mest. Tusen tack för att du läser!

0 comment
38

Du kanske också gillar

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Godkänn Läs mera